Φυσιοθεραπευτικό κέντρο Apokatastasis

Το φυσιοθεραπευτικό κέντρο "Apokatastasis" δραστηριοποιείται στον χώρο της φυσικής αποκατάστασης από το 1997 και συνεχίζει με την δική σας αγάπη και την δική μας διαρκή εξέλιξη.

Το κέντρο μας είναι πλέον αναπτυγμένο σε έναν χώρο 210 τ.μ. όπου και περιλαμβάνει άρτιο και σύγχρονο εξοπλισμό φυσιοθεραπείας καθώς και πλήρως αναπτυγμένο γυμναστήριο.

Ένας νέος, ευχάριστα διαμορφωμένος χώρος δημιουργήθηκε για να δώσει ένα διαφορετικό χρώμα στο χώρο της φυσικοθεραπείας και της αξιολόγησης της φυσικής κατάστασης.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, τόσο όσον αφορά το υψηλό επίπεδο γνώσεων,εκπαίδευσης και εμπειρίας,όσο και των νέων τεχνολογικών εφαρμογών, είναι αυτό που θα μας δώσει το μέγιστο δυνατό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Οι εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές του "Apokatastasis" αποτελούν μια δυναμική ομάδα που δραστηριοποιείτε επί σειρά ετών στον χώρο της φυσικοθεραπείας. Η επιστημονική κατάρτιση και η πολύχρονη εμπειρία των υπευθύνων φυσικοθεραπευτών και των συνεργατών τους, αποτελούν ένα αξιόπιστο δυναμικό, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για άμεση αποκατάσταση της υγείας σας, καθώς και βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

 

 

 • Δεκτά όλα τα ταμεία.
 • Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα μυοσκελετικά νευρολογικά καθώς και Αθλητικούς τραυματισμούς.
 • Παράλληλα παρέχεται άμεση αξιολόγηση και συμβουλευτική παρέμβαση σε κάθε πρόβλημα υγείας,
  ώστε να ακολουθηθεί η ορθότερη θεραπευτική αγωγή, με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση.

 

Με την εξέλιξη της ιατρικής η Φυσικοθεραπεία καθιερώθηκε σαν μια από τις πιο βασικές επιστήμες στον τομέα της υγείας. Έχει πλέον αποδειχθεί πως τα φυσικά μέσα θεραπείας βοηθούν τον ανθρώπινο οργανισμό στην αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιουργούνται από διάφορες παθήσεις.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για να λύσουμε κάθε απορία για τις υπηρεσίες του κέντρου φυσικοθεραπείας Apokatastasis.
Διεύθυνση

Καραϊσκάκη 1 & Λεωφ. Γαλατσίου, Γαλάτσι 111 46   210 21 38 444 210 21 38 444 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

 • Corpus Fittness Club
 • 210 29 29 338
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Ιαλέμου 48 & Σιτάκης
  A. Πατήσια 111 42, Λαμπρινή
  (Πλησίων Πλ. Παπαδιαμάντη)

Ώρες λειτουργίας

 • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 08.30 - 23.00
 • ΣΑΒΒΑΤΟ 11.00 - 19.00
 • ΚΥΡΙΑΚΗ 13.00 - 17.00

Corpus Social

Βρείτε μας στα Social Media

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων